Неіснуючий суд. Все буде Україна в місті Чорноморськ!

Іллічівський міський суд, м. Чорноморськ

Іллічівський міський суд, м. Чорноморськ

Паралельно із питанням некомпетентності виконавчої гілки влади в Україні, що знайшла свій прояв 13-14 березня 2017 року в неприпустимому застосуванні сили, зброї ,- внаслідок виконання громадського обов’язку захисту територіальної цілісності України у спосіб блокади торгівлі з тимчасово окупованими територіями, звертаємо увагу суспільства на самоліквідацію судової гілки влади України, представленої чинними суддями.
Ми уважно відслідкували порядок денний роботи з’їду суддів України від 14 березня 2017 року.
Вимушені констатувати відреченість голів судів від реальної проблематики держави.
Так, замість вирішення питань щодо термінового перейменування судів як таких, які мусять не сприймати популяризацію комунстичної тоталітарної символіки, судді виторговують собі посади.
Тим самим остаточно визначено систему цінностей судової влади, представленої такими суддями.
Зосередження інтересу суддів виключно на збереженні свого статусу та посад, разом із тим характеризується кінцевою втратою правової свідомості. Як наслідок – призводить до саморуйнації системи. Так, судді Іллічівського, Котовського міських судів Одеської області само зайняті в збереженні посад, поставили себе за межами територіальної юрисдикції.
Наприклад, Іллічівський міський суд Одеської області – не легітимний.
Використання назви Іллічівський міський суд Одеської області при відправлянні правосуддя іменем України є неприпустимим, популяризуючим ідеологію антогонічного демократії комуністичного тоталітарного режиму, і таким, що суперечить Конституції України, Закону України «Про судоустрій і статус суддів», Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». Зокрема назва суду містить ім’я особи — Володимира Ілліча Ульянова — керівника Радянської Росії, що діяла під псевдонімом Ленін. Є неприпустимою для використання.
За ст. 125 Конституції України, судоустрій в Україні будується за принципами територіальності та спеціалізації і визначається законом. Вказане положення Констиуції України кореспондується із положеннями ч.1 ст. 17 Закону України «Про судоустрій та статус суддів», відповідно до яких система судів загальної юрисдикції відповідно до Конституції України будується за принципами територіальності, спеціалізації та інстанційності.
Систему органів правосуддя в Україні – зпоміж інших , створюють місцеві суди, легітимність та юрисдикція діяльності яких, відповідно до ч.1 ст. 21 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» визначається відповідною адміністративно-територіальною одиницею.
Відповідно до п. 29 ч.1 ст. 85 Конституції України, п. 8 ст. 7 Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», враховуючи рекомендації Українського інституту національної пам’яті, Верховна Рада України прийняла постанову від 04 лютого 2016 року № 984-VIII «Про перейменування окремих населених пунктів та районів». За п.11 Постанови місто Іллічівськ Одеської області перейменовано у місто Чорноморськ. Вказана Постанова набула чинності із 27 лютого 2016 року.
Підставою для прийняття такого рішення Парламентом України стала історична подія – агресія Російської Федерації на територію України, що, окрім зброї, використала проти суверенної України комуністичну тоталітарну ідеологію.
Від так із 27 лютого 2016 року адміністративно-територіальної одиниці – місто Іллічівськ Одеської області — не існує.
Водночас орган державної влади, який відправляє правосуддя у місті Чорноморськ станом на 15 березня 2017 року носить назву « Іллічівський міський суд Одеської області» , та в розумінні ст.125 Конституції України є нелегітимним. Його правочинність у просторі, часі і за колом осіб не визначається існуючою в Україні адміністративно-територіальною одиницею, як наслідок, не має юрисдикції.
Легітимація Іллічівського міського суду Одеської області при постановлені судових рішень іменем України суперечить Конституції України, та Закону України «Про судоустрій і статус суддів», та не може бути сприйнята громадянами України.
В умовах іноземної інтервенції Російської Федерації, та окупації територій України, визнаних як юридичний факт Міжнародним Гаагським трибуналом 14 листопада 2016 року в особі канцелярії Прокурора Гаагського трибуналу , діяльність від імені України державного органу на неіснуючих адміністративно-територіальних одиницях (на кшталт ДЛН, ЛНР, та відповідно Іллічівськ) критично не сприймається громадянами України, викликає реагування, протилежне довірі, та розціюється як зрада державним інтересам.
Механізмом громадського впливу на ситуацію, та контролю пропонуємо застосування тотальних відводів суддів в таких судах.
Зразок заяви про відвід судді неіснуючого суду- надаємо.
Водночас, просимо усіх промоніторити розгляд такої заяви у місті Чорноморськ сьогодні.
Відео надамо.

Правозахисник Неоніла Ткаченко

сайт суду

сайт суду

сайт суду

сайт суду

сайт суду

сайт суду

сайт суду

сайт суду

На ту же тему
Поделитесь своим мнением

Пожалуйста, зарегистрируйтесь, чтобы комментировать.

"За всю Одессу!" © 2017 ·   Войти   · Тема сайта и техподдержка от GoodwinPress Наверх