Візит Генерального прокурора України Юрія Луценко до Одеси.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко

Генеральний прокурор України Юрій Луценко

Коротко про сьогодні.
Звичайно, основна робота Генерального прокурора України внаслідок приїзду до Одеси відбувалася не публічно.
Юрій Віталійович, добре поінформований про усі внутрішні справи міста, вирішив «витягти» із суб’єктів своєї уваги максимум інформації.
Про це свідчать і обшуки на Думській, і зустрічі із окремими громадськими активістами, і безпосереднє отримання документації від викривачів корупційних правопорушень.
Але результат від його нетрадиційних прокурорських методів має бути ефективним.
Як негатив відмічу те, що дуже багато людей із важливими питаннями залишилися за стінами прокуратури, в той час як залу наповнили «персониші», яким, окрім як підлабузництва і селфі із Генпрокурором нічого не потрібно.
Але, як показує час, саме такий контингент скромних і практикуючих в судах одеситів сам навчився себе захищати від беззаконня, сторивши «кістяк» здорового суспільства.
Як позитив відмічу анонсовані заходи відносно Скорика, та не анонсовані відносно інших осіб.
Безперечно, що одеський «бомонд» чекає серйозна зачистка.
Що стосується результатів роботи Луценка відносно Труханова зазначу, що для членів групи «Рост», які і є реальними управителями Одеси, стає абсолютно очевидним, що Геннадій Леонідович ситуацію в Одесі не те що не контролює, а й не втримує на рівні «попєрєдників».
Для них він виявився далеко не тим крутим хлопцем, за якого себе видавав. Голова виявилася пустою не лише ззовні, але із середини.
Після сьогоднішнього отримання Луценко деяких цікавих папірців із мерії, і штучний «злив» цієї інформації в ЗМІ, Труханова почнуть прибирати свої ж. Такі мої прогнози.
Луценко ж від сьогодні бачу чи не єдиним за останній десяток років Генеральним прокурором України, здатним на серйозні інтелектуально- правоохоронні пасьянси.

Неоніла Ткаченко

На ту же тему
Поделитесь своим мнением

Пожалуйста, зарегистрируйтесь, чтобы комментировать.

"За всю Одессу!" © 2016 ·   Войти   · Тема сайта и техподдержка от GoodwinPress Наверх