Не принятое Обращение к Саакашвили или в Одесской области фермерство не в почете.

Не принятое Обращение к Саакашвили

Не принятое Обращение к Саакашвили

19 ноября 2015 г. в Одесской ОДА отказали в безотлагательном приеме к председателю Одесской областной государственной администрации Михаилу Саакашвили.

Вопрос с которым обратились правозащитники движения «За всю Одессу!» касался рейдерского захвата фермерского хозяйства «Симург»,расположенного в Овидиопольском районе.

Обращения во все без исключения государственные и правоохранительные органы Овидиопольского района не дали результата.
Было принято решение обратиться на прямую к председателю ООГА Михаилу Саакашвили, так как усматривается в действиях чиновников и правоохранителей коррупционные деяния, участие в реализации мошеннической схемы рейдерского захвата фермерского хозяйства «Симург».

Не правосудным Решением Овидиопльского районного суда был наложен арест на имущество фермерского хозяйства, которое моментально исполнительная служба выполнила в нарушении процессуальных норм. Таким образом полностью парализована хозяйственная деятельность фермерского хозяйства. Ферма не может по решению суда продавать животных, что повлекло за собой падеж животных.
Убитых решениями чиновников и правоохранителей животных привезли Михаилу Саакашвили в качестве вещественных доказательств.

доказательства для Саакашвили

доказательства для Саакашвили

Однако и это не возымело положительного результата, Саакашвили на отрез отказывается встречаться с гражданами у которых существуют проблемы, созданные его аппаратом. Популизм Михаила Саакашвили выше развития фермерского животноводства в Одесской области. Как видно из «приема» у Саакашвили не заинтересованы в развитии фермерского животноводства в Одесской области.

правозащитник Неонила Ткаченко, фермеры Кочегаровы Геннадий и Татьяна

правозащитник Неонила Ткаченко, фермеры Кочегаровы Геннадий и Татьяна

Текст Заявления не принятого в администрации Михаила Саакашвили.
Голові Одеської обласної
державної адміністрації
Саакашвілі Міхеілу
65032, м. Одеса, проспект Шевченка, б.4

Заява
про рейдерське захоплення
фермерського господарства «Сімург»
(подається відповідно до вимог п.1 ч.1 ст.13 Закону України
«Про місцеві державні адміністрації»)

Вимагаємо від Вас невідкладно забезпечити законність в питанні унеможливлення рейдерського захоплення фермерського господарства «Сімург» ідн. код 33624600, із адресою місця знаходження юридичної особи: 67830, Одеська область, Овідіопольський район, село Новоградківка, вулиця Карла Маркса, будинок 2-а
Підприємство у рейдерський спосіб внаслідок ухвалення та виконання завідом неправосудних судових рішень захоплюється президентом Товариства із обмеженою відповідальністю «Агросервіс» Мурадовим Фемістоклом Герасимовичем за наступних обставин.
Із порушенням принципу спеціальної предметної юрисдикції, визначеної ст.15 ЦПК України, ст.18 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», Овідіопольським районним судом Одеської області як судом загальної юрисдикції 27 серпня 2015 року прийнято до розгляду позовну заяву президента Товариства із обмеженою відповідальністю «Агросервіс» (ідентифікаційний код юридичної особи 20935081) Мурадова Фемістокла Герасимовича до голови Фермерського господарства «Сімург» Кочегарова Геннадія Миколайовича, найманого працівника Кочегарова Валерія Миколайовича, та дружини останнього — Кочегарової Ганни Олексіївни.
Головуючим суддею у справі визначено суддю Овідіопольського районного суду Одеської області Кочко Володимира Костянтиновича.
28 серпня 2015 року в даній справі № 509/3817/15-ц відкрито провадження, відповідно до ухвали, наявної на а.с.12.
Справа слухалась вперше 7 жовтня 2015 року, що підтверджується журналом судового засідання.
Вдруге і востаннє судове засідання відбулося 29 жовтня 2015 року без участі апелянта — Кочегарова Геннадія Миколайовича, та представника фермерського господарства «Сімург», відносно майна якого винесено ухвалу про забезпечення позову від 29 жовтня 2015 року .
Рішення суду як найважливіший акт правосуддя покликане забезпечити захист гарантованих Конституцією України прав і свобод людини та здійснення проголошеного Основним Законом України принципу верховенства права. У зв’язку з цим суди повинні неухильно додержувати вимог про законність і обґрунтованість рішення у цивільній справі (частина перша статті 213 ЦПК).
Відповідно до ст.8 Конституції в Україні визнається і діє принцип верховенства права. Конституційні права та свободи людини і громадянина є безпосередньо діючими. Вони визначають цілі і зміст законів та інших нормативно-правових актів, зміст і спрямованість діяльності органів законодавчої та виконавчої влади, органів місцевого самоврядування і забезпечуються захистом правосуддя.
Виходячи із зазначеного принципу та гарантування Конституцією судового захисту конституційних прав і свобод, судова діяльність має бути спрямована на захист цих прав і свобод від будь-яких посягань шляхом забезпечення своєчасного та якісного розгляду конкретних справ. При цьому слід мати на увазі, що згідно зі ст.22 Конституції закріплені в ній права і свободи людини й громадянина не є вичерпними. Оскільки Конституція України, як зазначено в її ст.8, має найвищу юридичну силу, а її норми є нормами прямої дії, суди при розгляді конкретних справ мають оцінювати зміст будь-якого закону чи іншого нормативно-правового акта з точки зору його відповідності Конституції і в усіх необхідних випадках застосовувати Конституцію як акт прямої дії. Судові рішення мають грунтуватись на Конституції, а також на чинному законодавстві, яке не суперечить їй.

Овідіопольський районний суд Одеської області при постановлені оскаржуваної ухвали від 29 жовтня 2015 року діяв не на підставі Конституції України і законів, а всупереч їм, що вказує на його не правову мотивацію, та наявність змови зі стороною відповідачів за апеляцією.

Постановлена оскаржувана ухвала будь-яких посилань на Конституцію України не містить, що визначає її такою, яка постановлена без застосування норм прямої дії.
Так, відповідно до ст.41 Конституції України, право власності є непорушним. Ніхто не може бути позбавлений власності. Застосування положень ст.41 Конституції України унеможливило б постановлення зазначеної ухвали, з огляду на відсутність в матеріалах провадження доказів приналежності арештованого майна на праві приватної власності будь-кому із відповідачів.
Суддя Кочко В.К. постановляючи оскаржувану ухвалу забезпечив позов фізичної особи до фізичних осіб власністю фермерського господарства як юридичної особи, заборонивши розпорядження ним, та передавши на «відповідальне зберігання» голові фермерського господарства «Сімург», яким зазначив Кочегарова Валерія Миколайовича.
Тим самим суддя фактично позбавив фермерське господарство «Сімург» власності, без залучення його до провадження, порушив конституційні гарантії практичної реалізації прав, та унеможливив судовий захист.

Визначаючи Кочегарова Валерія Миколайовича головою фермерського господарства «Сімург» суддя тим самим сам визначив та легалізував його вказаний процесуальний та майновий статус, всупереч положень ч.1 ст.3 Закону України «Про фермерське господарство», відповідно до яких членство/головування у фермерському господарстві найманого працівника є недопустимим.
Перевірку наданих в обґрунтування заяви про забезпечення позову доказів суддя не здійснив, в результаті чого постановив рішення на підставі неналежних та нікчемних доказів.

Арештовуючи майно на користь Кочегарова Валерія Миколайовича суддя тим самим створив обґрунтовані підстави стверджувати, що правова модель позову Мурадова Фемістокла Герасимовича до Кочегарова Валерія Миколайовича та Кочегарової Ганни Олексіївни вибудувана штучно, з метою створення можливості вирішити господарський спір в місцевому суді, та направлена не на настання правових наслідків виконання рішення щодо них, а на вирішення порядку використання майна фермерського господарства «Сімург» і інтересах Кочегарова Валерія Миколайовича за для його привласнення.
За таких обставин, є усі підстави зазначити, що у судовому процесі під головуванням Кочко В.К. відбувається приховане поглинання фермерського господарства «Сімург» Товариством із обмеженою відповідальністю «Агросервіс», основним бенефіціарієм у якому є Мурадов Ф.Г.
Сплановані та скоординовані із судом дії здійснюються при прямому посібництві Кочегарова Валерія Миколайовича як такого, який погоджується із можливим погашенням боргу за рахунок майна підприємства, в якому працює.
Ст.13 ЦК України визначено межі здійснення цивільних прав.
Позивач у справі – Мурадов Фемістокл Герасимович вийшов за межі своїх прав на надані ним у позику гроші, та порушив при цьому права фермерського господарства «Сімург».
Так, виходячи зі змісту заяви про забезпечення позову, Мурадов Ф.Г. зажадав арешту майна, що не є об’єктом цивільно-правового спору. Тим самим допустив зловживання процесуальним правом, передбаченим ст.151 ЦПК України.
Крім того матеріалами справи Мурадов Ф.Г. не довів, що мав у власності будь-які грошові кошти, еквівалентні 62 500 доларів США, оскільки в підтвердження факту розпорядження вказаними грішми як приватною власністю не надав декларацію про доходи та інші зобов’язання фінансового характеру за 2012 рік.
За таких обставин є об’єктивна підозра у легалізації доходів внаслідок постановлення судового рішення.

На вказані порушення відділення полоції Овідіополського району Одеської області – не реагує. Кримінальні провадження, внесенні до ЄРДР із зазначеного питання не розслідує.
Бездіє також і головний державний ветеринарний інспектор Овідіопольського району Одеської області Комаров Петро Борисович.
23 жовтня 2015 року йому подано заяву про порушення санітарно-ветеринарного законодавства України Кочегаровим Валерієм Миколайовичем, який 22 жовтня 2015 року о 10 год 22 хв здійснив власноручно забій тварини на території фермерського господарства «Сімург», 67830, Одеська область, Овідіопольський район, село Новоградківка, вулиця Карла Маркса, будинок 2-а та забезпечив реалізацію туші забитої ним тварини в магазині «Мясной магазин. Всегда свежая свинина», приналежному фермерському господарству «Сімург», розташованому за адресою: Одеська обл., Овідіопольський район, с. Барабой, вул. Шкільна, буд.2-в без будь-яких дозвільних на це документів.
Заяву від 23 жовтня 2015 року забезпечено доказами, як то відео жорстокого забиття тварини, та інші документи.
Станом на 19 листопада 2015 року інформація щодо розгляду звернення та вжиті заходи реагування — відсутня.

Одночасно, під виглядом виконання ухвали Овідіопольського районного суду м. Одеса від 29 жовтня 2015 року здійснюється фізичне знищення поголів’я свиней.
18 листопада 2015 року в приміщенні для відгодовування свиноматок виявлено двоє жорстоко забитих поросят. В здійсненні забиття тварин є усі підстави підозрювати Кочегарова Валерія Миколайовича, мотивованого до протиправних дій Мурадовим Ф.Г. та корумпованими правоохоронцями.
Вимагаю від Вас термінового розгляду питання щодо фермерського господарства «Сімург» на економічній раді при голові Одеської обласної державної адміністрації.
Рішення щодо заяви прошу надати невідкладно після прийняття, відповідно до вимог ст. 13 закону України «Про місцеві державні адміністрації», ст. 19 Закону України «Про доступ по публічної інформації».

19 листопада 2015 року

доказательства для Саакашвили

доказательства для Саакашвили

Сидоренко Андрей

На ту же тему
Поделитесь своим мнением

Пожалуйста, зарегистрируйтесь, чтобы комментировать.

"За всю Одессу!" © 2016 ·   Войти   · Тема сайта и техподдержка от GoodwinPress Наверх