«Шандри-мандри: схеми корупційної забудови Одеси».

СХЕМИ КОРУПЦІЙНОЇ ОДЕСИ

Самобуд по вулиці Бригадній, 4

Із-під Московії до нас дійшла схема забудови приватного сектору багатоповерхівками.
Привезли нам її екс — працівники ФСБ, що «намили» грошей у Росії, і, внаслідок звільнень із органів, на старість років, приїхали їх «вкаладти» у бізнес в Одесу.
Дивно, але навіть в період Російської окупації ласих до кривавих російських доларів в кабінетах одеських чиновників чимало. Як кажуть, «гроші не смердять».
Беруть хабарі на право і на ліво.
Ми поцікавилися, хто ж стоїть за самобудом, а точніше за будівництвом п’яти поверхівки на Бригадній, 4 на земельній ділянці, до речі, приватної забудови, в Одеській міській раді?
Ну якось не віриться, що без «криші» в ОМУ це могло б відбутися.
І нам так тихенько шепнули: «Заступник Геннадія Труханова — В’ячеслав Шандрик».

Заступник Геннадія Труханова - В’ячеслав Шандрик

Заступник Геннадія Труханова — В’ячеслав Шандрик

Не одразу повірили. Думаємо: ну навіщо Шандрику таке, вибачте, смердюче «кришування»?
Але…Факти – річ уперта.
Із останніх дій Управління архітектури та містобудування Одеської міської ради (УАМ ОМР) 24 листопада 2016 року, які відбулися за нашої участі на вул. Черняховського (будівля УАМ ОМР) що, до речі, знаходиться у підпорядкуванні Шандрика, усе ж таки вбачається правда від «шептунів».
Справа у тому, що замість боротьби із самобудом, вказаний структурний підрозділ ОМР розпочав кампанію по переслідуванню заявників, що повідомили про будівництво, та виступили ініціаторами низки судових проваджень.
На відео нижче добре видно, як інспектор УАМ ОМР намагається «притягти за вуха» до відповідальності за підробку документів Сергія Нікітченко, який ніби то сфальшував декларацію будівництва на адресу, що йому не належить. Дивина. Але Сергій Нікітченко 40 років нічого не будував. Із деклараціями нікуди не звертався.
При «позаплановій перевірці» чиновником вперто переслідувався намір будь-що отримати правовстановлюючі документи гр. Нікітченко С.Ф. на його власність.
Залишається відкритим запитання: для чого?

Далі ще цікавіше. Як ви думаєте: хто ж виступив заявником про підробку декларації?
Увага!
Старший слідчий Київського ВП у м. Одеса ГУНП в Одеській області, майор поліції Волошенюк В.М. При цьому у повідомленні про підробку декларацій слідчий сам підробив відомості про адресу проживання Нікітченко С.Ф., про підписання ним декларації, про подачу їх до УАМ ОМР, тобто зініціював завідомо неправдиве звернення до УАМ ОМР.
Фотофакт.

поддельное Заявление следователя

поддельное Заявление следователя

поддельное Заявление следователя

поддельное Заявление следователя

І це при тому, що слідчим СВ Таїровського ВП Київського ВП м. Одеса ГУНП в Одеській області Битяновою О. В. безуспішно, майже непомітно, здійснюється досудове слідство у кримінальному провадженні № 12014160480002956 від 30.07.2014 року за фактом порушення правил безпечної експлуатації будівель та споруд за адресою: м. Одеса, вул. Бригадна, б.4 , за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.275 КК України.
Припадає порохом і інше кримінальне провадження від 24.07.2013 року № 12013170480004155 за фактом невиконання рішення суду щодо заборони будівельних робіт по вулиці Бригадній, б.4.

І в першому, і в другому випадку заявляв про злочин той самий Нікітченко С.Ф., на якого «шиє справу» слідчий Волошенюк В.М.

лист з прокуратури

лист з прокуратури

лист з прокуратури

лист з прокуратури

В співставленні із такою реакцією слідства щодо заявників про злочини ЩОДО самобудів, бездіяльність в розслідуванні злочинів СТОСОВНО самобудів така реакція, безперечно, свідчить про своє, власне, корупційне обрання слідством переваг і напрямку розслідування. Але,запевняємо, усе буде по – іншому.
Кожного, хто задіяний в корупційних схемах, буде викрито із чітким формулюванням складів посадових злочинів.
Не спокушайтесь.
Люди беззаконня не терпітимуть.

Громадський рух «За всю Одесу!»

На ту же тему
Поделитесь своим мнением

Пожалуйста, зарегистрируйтесь, чтобы комментировать.

"За всю Одессу!" © 2016 ·   Войти   · Тема сайта и техподдержка от GoodwinPress Наверх