Борьба с коррупцией только начинается!

Громадський рух «За всю Одесу!» проголошує реалізацію Антикорупційної стратегії на 2014-2017 роки громадським суспільством в особі активістів руху. В рамках проекту на прикладі радника Одеського міського голови Михайла Кучука ми готові будемо продемонструвати кожному, що боротьба з корупцією – це реальність.
Відносно Михайла Кучука публічно буде викрито конфлікт інтересів у діяльності кожного з представників судової влади, який взяв на себе відповідальність пролонгації особистого збагачення чиновника і його близьких родичів у завідомо неправосудних судових рішеннях. Особливу увагу звернено на змову певних працівників правоохоронних органів Одеси та Одеської області із корумпованим службовцем за для виконання приватних директив щодо фальсифікації матеріалів кримінальних проваджень.
Правозахисниками будуть підготовлені та реалізовані низка громадських процесуальних документів, що стануть у нагоді в роботі Національного антикорупційного бюро України, та його територіального управління.
Одночасно повідомляємо, що посилення гарантій викривачів фактів корупції, дозволяє застосування відповідальності юридичних осіб за незабезпечення здійснення антикорупційних заходів, що призводять до корупційних правопорушень. Внаслідок цього вперше в історії юридичної практики анонсуємо подачу заяви про вчинення корупційного правопорушення Одеською обласною державною адміністрацією та Господарським судом Одеської області, що буде здійснено на особистому прийомі Прокурора Одеської області Романа Говди.
З огляду на це пропонуємо кожному активісту Одеського Антикорупційного Майдану стати викривачем корупційного правопорушення Одеської обласної державної адміністрації та Господарського суду Одеської області.
Боротьба за державність тільки починається.

На ту же тему
Поделитесь своим мнением

Пожалуйста, зарегистрируйтесь, чтобы комментировать.

"За всю Одессу!" © 2016 ·   Войти   · Тема сайта и техподдержка от GoodwinPress Наверх