Голові Одеської обласної державної адміністрації Степанову Максиму Володимировичу Від спільників проекту «Земля учасникам АТО»

ЗАЯВА
про відмову щодо участі
в особистому прийомі голови Одеської ОДА Максима Степанова

05 листопада 2017 року спільниками проекту «Земля учасникам АТО» прийнято колективне виважене рішення щодо відмови участі в Вашому особистому прийомі, анонсованому Вашим помічником на 13 листопада 2017 року.
У прийомі донедавна вбачали необхідність 303 учасники бойових дій, які виступили заявниками отримання землі у селищі Фонтанка Лиманського району Одеської області. Зокрема існувала необхідність Вашого особистого реагування на факти численних зловживань службовим становищем посадових осіб Держгеокадастру Одеської області та органів місцевого самоврядування , що знаходять свій прояв в унеможливленні реалізації переважного права на землю.
Крок відмови в особистому прийомі викликаний особливо чуттєвим реагуванням на Вашу вибіркову критику, спрямовану на військовослужбовців. Підставою для неї стали резонансні події самозахоплення земельної ділянки військової частини на користь власника «Сіті- Центру», розташованого на проспекті Героїв Небесної Сотні, 2 у місті Одеса, що межує із аеродромом «Шкільний».
Так, підчас наради під своїм головуванням, в присутності керівників силових відомств Одеської області, та Одеського міського голови Геннадія Труханова, що виступає фактичним лобістом діяльності комерційних структур «Сіті-Груп» (афільованих до Володимира Галантерника), Ви дозволили собі емоційні оціночні судження відносно військових, які «не отримали правовстановлюючий документ на землю в межах військової частини». Зазначене подали в інформаційному просторі як причину конфлікту. При цьому Ви, Максим Володимирович, зумисно залишили поза своєю увагою правовий механізм реагування на самозахоплення землі державної/комунальної форми власності, що, як явище, в Одесі стає дедалі поширенішим. Не надали будь-якої правової оцінки діяльності Головного управління національної поліції в Одеській області, заздалегідь поінформованої щодо самозахоплення землі, Одеській міській раді, найманцям «Сіті-Груп», що вчиняли самозахоплення землі та власності із проникненням на територію військової частини.
Тим самим Ви фактично стали на одну сторону із рейдерами.
Така позиція голови ОДА є неприйнятною, та підвищує градус напруги в, і до того не простому , діалозі влади з суспільством.
Маючи Честь і Гідність, заявляємо Вам про відмову прийняти участь в Вашому особистому прийомі із вище викладених причин.
Водночас, за для розв’язання ситуації із корупцією в земельній сфері Одеси та Одеської області, залишаємо за собою право на звернення до керівництва держави.

Спільники проекту
«Земля учасникам АТО»

На ту же тему
Поделитесь своим мнением

Пожалуйста, зарегистрируйтесь, чтобы комментировать.

"За всю Одессу!" © 2017 ·   Войти   · Тема сайта и техподдержка от GoodwinPress Наверх