Україна терміново! Одесская народная республика!

на місці злочину

на місці злочину

на місці злочину

на місці злочину

Увага! Злочини проти державності!
Громадо! Громадський рух «За всю Одесу!» звітує про створення мобільних груп викривачів корупційних злочинів, за участі активістів МАЙДАНУ та воїнів АТО, що тимчасово перебувають на ротації.
20 січня 2016 року підчас інспектування діяльності ТОВ «Бестім Систем», код ЄДРПОУ 38749705, що упродовж трьох років рейдерує ТОВ «Одесарибгосп» ( підприємство здійснює свою діяльність на території Біляївського району Одеської області із 1964 року) встановлено, що ТОВ «Бестім Систем» , під «кришею» певних депутатів, здійснювало найманство осіб, із використанням зброї та сепаратистської символіки, легалізацію доходів, здобутих злочинним шляхом внаслідок неправомірного використання в комерційних цілях державної власності за фіктивними угодами збереження майна. В приміщеннях, які займали найманці вказаного суб’єкту приватного права, виявлено зброю та символіку терористичної організації ОНР.

на місці злочину

на місці злочину

На місці події упродовж 6 годин працювала слідчо-оперативна група.
Під час заходів відносно фантому — ТОВ «Бестіс Систем», найманців приїхали захищати … УВАГА! депутати Одеської обласної ради. Прізвища та їх особисту роль в ОПГ ми проголосимо пізніше.
Таким чином вбачається прямий причинно-наслідковий зв’язок в діях конкретних депутатів Одеської обласної ради, та наслідках із ознаками підриву національної безпеки України.

зброя на місці злочину

зброя на місці злочину

На ту же тему
Поделитесь своим мнением

Пожалуйста, зарегистрируйтесь, чтобы комментировать.

"За всю Одессу!" © 2016 ·   Войти   · Тема сайта и техподдержка от GoodwinPress Наверх