Правда про Андрія Сидоренка

Принципова позиція, без страху і сорому висловлюється про всіх і вся тільки правду, часом рублячи з плеча, стратегічне мислення змін суспільства до кращого, життя його, як на долоні бачать одесити, суспільним життям живе у збиток своєму приватному – ось такий описовий портрет справжнього демократа Андрія Сидоренка може скласти кожен, хто його знає!
Вічний борець із узурпаторською владою, бо вона така від часів незалежності! Це не новоспечений громадський діяч Одеси. Його пам’ятають як організатора палаткового намету біля ОДА на захист комунальної власності ринку «Привоз», пам’ятають як того що, очолив величезний марш у підтримку спасіння лиману «Куяльника» і зупинення будівництва глибоководної труби, через яку Р.Тарпан «вимив» на свою користь величезні кошти українців. Знають його люди давно як надзвичайного борця за демократичні цінності у всіх проявах, починаючи від захисту права кожного і закінчуючи реальними змінами для всього народу.
Це людина, що не на словах, а особистою працею день у день докладає усіх зусиль , щоби змінити феодальний лад в нашому суспільстві , що так на жаль і не пішов в історію в нашій країні, до демократичного на прикладі боротьби з корупцією у всіх органах державної влади Одеси та Одеської області, ведучи за собою однодумців.
Він не дає «спокою» усім провладним структурам, що працюють не на користь людини і її основним принципам і законам. Маючи за плечима величезний стаж журналістських розслідувань, не боїться висловлювати всю правду, яку знає про усіх чиновників міліцейської, прокурорської та судової системи.
Звичайно — це небезпечний ворог кожного чиновника, що пов’язаний корумпованою системою і живе із доходів, що йдуть від грабунку народу. Чи не кожний такий «чинуша» мріє бачити його за гратами?! Гадаю, що- більшість.
А звідси сфабриковані кримінальні справи, яких впевнена : Сидоренко не боїться!
Не злякаєте, ті, що сьогодні називаєте себе владою, завтра — ви вже на смітнику історії, та ще на самих ганебних її сторінках! Бо сидіти за гратами , як злочинець до цілого українського народу — що може бути ганебнішим?
За Сидоренком — громада Одеси, бо він, це кожен із нас – звичайних людей, щирих патріотів, відвертих борців за законність!
А ви, ті, що поки ще в міліцейських погонах і суддівських мантіях — ви ж один одного знищите, прийде час, зі страху за свою злодійську «шкіру»!
Ми, однодумці громадського активіста Андрія Сидоренка, згуртовані її величністю ПРАВДОЮ, витримаємо разом і це сфальшоване кримінальне провадження щодо нього, і не дамо загратувати того, хто неодноразово виступав на захист багатьох по сфальшованих справах!

На ту же тему
Поделитесь своим мнением

Пожалуйста, зарегистрируйтесь, чтобы комментировать.

"За всю Одессу!" © 2016 ·   Войти   · Тема сайта и техподдержка от GoodwinPress Наверх