Лист звернення Одеси до України!

Майдан против коррупции 10

У вирії великих морально-етичних хвилювань, що переживає зараз Одеса, в момент, коли громадська совість ніби — то задурманена, ми, одесити, звертаємося до тебе, Україно, як до нації і Батьківщини.
Побачивши заголовки сьогоднішніх газет, що жваво коментують арешти активу патріотичних рухів і сил, наш подив зростає, а розум все більше і більше збурюється.
Невже ти, Україно, дійшла до того, що складаєш свої уявлення на підставі такої відвертої брехні: про радикалізм, про незаконність дій людей в камуфляжі, про неправомірність поведінки рухів, що народила Революція Гідності? Невже ти, Україно, стала по одну сторону з купкою політичних брехунів, які в маніакальному страху, на крові, та смертях зайшли у владні кабінети, та продовжують тебе нещадно грабувати? Невже ти, Україно, не бачиш, що існують домовленості між старим та новим режимом, які унеможливлюють притягнення вбивць і клептоманів до відповідальності?
Ти втрачаєш голову, Україно, у відвертому визнанні того, що твоя армія піддана приниженню продажністю паркетних генералів.
Проти тебе, Україно, укладено змову, щоб продати тебе ворогам.
А між тим твоїх самих сміливих, самих відвертих, самих щирих дітей звинувачують у злочинах, і кидають за грати.
Злочин твоїх дітей, Україно, у тому, що вони були, є і будуть очах уважно спостерігаючої за тобою Європи свідомим і гідним народом-народом честі, гуманності, правди і справедливості!
Як так сталося, Україно, що твій люд, такий добрий, такий здравомислячий міг дійти до такого мороку бездумності?
Це той самий народ, який із дерев’яними щитами, без зброї повалив диктатуру в самому серці Європи!
Це той самий народ, який на голодному ентузіазмі, ціною подвигів волонтерів упродовж року стримує найгрізнішого агресора світу!
Це той самий народ, який ще вчора міг рознести усю пенітенціарну систему лише для того, щоб звільнити хоча б одну бранку сумління!
Одеса задається цим питанням під стінами Генеральної прокуратури України, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, стоячи перед тобою із єдиною зброєю: Державним Прапором, Прапором Одеси, транспарантами.
Сьогодні, 8 вересня 2015 року Одеса каже тобі, Україно, що її найрішучіших, найсміливіших синів-поневолено.
Її власність — розкрадено.
Її ідеали — попрано.
Одеса — твоя донька , Україно. Кров від крові. Плоть від плоті.
Одеса стала твоїм форпостом 2 травня 2014 року, унеможлививши сепаратистський путч. Одеса зрозуміла, бачачи героїзм Майдану: во істину не має більш корисної, більш священої діяльності, ніж захист території, гідності і правди. Одеса повірила в справедливість!
Тепер вбачає свою місію у тому, щоб позбавити суспільного марева, навіяного брехливим інформаційним простором.
Складів злочинів в діях лідерів громадських патріотичних рухів — не має. Інакше чому, ще до ухвалення обвинувальних вироків у справах, вкидаються інформаційні «фейки» обвинувачення?
Де істина?
Якщо для твого добробуту, Україно, потрібен арешт патріотів, сміливців, твоїх синів, то як ти себе почуватимеш, Україно, коли вища судова інстанція — Європейський суд зі справ людини, знайшовши істину, встановить рішенням зворотне?!
«Істина,- писав великий Еміль Золя,- вміщує у собі таку силу, яка знищує усі перешкоди. Якщо ви станете перешкоджати їй шлях, якщо вам вдасться затримати її на протязі більш менш довгого часу під землею, то вона, сколюючись там по частинах, набереться вкінець такою силою, що в момент найвищої напруги, підірве усе в повітря. Спробуйте тепер придушити її обманом або закритим судом, і ви побачите які страшні біди ви отримаєте в майбутньому».
Ти маєш продемонструвати, Україно, в чому полягає твій дух як вітчизни, твоя невичерпна енергія і вірний успіх!
Ти маєш дати відсіч брехні, невігластву, корупції і зраді.
Ти маєш пробудити в собі сплячий козацький дух, звитягу, розум і мудрість!
Славна твоя історія, твої найкращі сини із того світу благословляють тебе на це.
Відчуй їх благословення.
Україно, вставай!
Ти — понад усе!

Майдан против коррупции 1

Майдан против коррупции 2

Майдан против коррупции 3

Майдан против коррупции 4

Майдан против коррупции 5

Майдан против коррупции 6

Майдан против коррупции 12

На ту же тему
Поделитесь своим мнением

Пожалуйста, зарегистрируйтесь, чтобы комментировать.

"За всю Одессу!" © 2016 ·   Войти   · Тема сайта и техподдержка от GoodwinPress Наверх