Звернення, одеситів, до українців всього світу!

20150824_124907

20150824_124937

20150824_125221

Майже півтора роки Україна живе після Революції Гідності.
За цей період часу можливо дати оцінку владі. Що ми бачимо зараз в Україні?
Судове, міліцейське, прокурорське свавілля поглинає наше суспільство. Влада, яка прийшла на хвилі Майдану та Революції Гідності почала вибудовувати свій режим.
Режим знищення людини її гідності, знищення нашого майбутнього!
Саме з цією бідою, яка прийшла на нашу страждальну Україну ми бажаємо поділитися з нашими співвітчизниками, які мешкають у світі, але яким болить за Україну.
25 серпня 2015р. в Одесі в Приморському суді м. Одеса, має пройти чергове судове засідання , яке сколихнуло міжнародне суспільство. Це справа польського громадянина, українського журналіста Олександра Орлова, який по сфальшованій справі чотири роки перебуває під арештом. Пройшли всі розумні строки надходження під арештом коли не можливо доказати винуватість людини. Але вже сьогоднішня влада в Україні застосовує тортури до громадянина Польщі, при цьому вимагає від Росії звільнити Надію Савченко. Подвійні стандарти, які вживає влада в Україні свідчать лиш про те, що це влада прийшла не заради миру та процвітання народу та держави!
Зараз ця влада, чи режим, який набирає «обороти» свавілля, вже почали застосовувати проти мирних громадян фізичну силу, та побиття. 19 серпня 2015р. були побиті одесити правозахисники, підсудний Олександр Орлов в залі судових засідань, спаврабітниками міліції.

Ми ще раз звертаємось до Вас, наші співвітчизники, відслідковуйте події в Україні по справі польського громадянина Олександра Орлова.
Онлайн трансляцію судового засідання дивиться за адресою
сайт “За всю Одессу!”, в рубриці Online TV http://zavsuodessu.org.ua/?page_id=98

Координатор громадського руху “За всю Одессу!” Андрій Сидоренко

20150824_124932

На ту же тему
Поделитесь своим мнением

Пожалуйста, зарегистрируйтесь, чтобы комментировать.

"За всю Одессу!" © 2016 ·   Войти   · Тема сайта и техподдержка от GoodwinPress Наверх