До Великої Михайлівки Одеської області приїхав Почекун!

19601213_1475414449190911_8397744524929477417_n

До Великої Михайлівки Одеської області приїхав Почекун!
Увага! Із баблом! Із мільйоном доларів!
На кого він чекає?…По чию душу прибув?
27 червня 2017 року ми прийняли участь у засіданні сесії VII скликання Великомихайлівської районної ради Одеської області.
Деяким депутатам районної ради, які «закришували» тіньовий ринок землі, ми привезли Почекуна.
Почекун- це узагальнених образ українців у хворобливій уяві корупціонерів. «Кришуни», «рєшали», «чинуші» саме такими бачать нас із вами під стінами державних установ та інституцій , під своїми кабінетами і в них: із доларами сідящих смиренних істот.
Щоб розвіяти цей міф про Українця — Почекуна ми приїхали живими для живої дискусії до депутата Голоколенцева.
Пригадаю, що Голоколенцев Віктор Іванович- детупат Великомихайлівської районної ради Одеської області від Аграрної партії України нещодавно в соціальних мережах назвав нас «псами» лише за те, що виявили публічно підробку офіційних документів, виконану начальником міжрайонного управління Держгеокадастру в Одеській області С.Л. Шлюшкіна. Останнього на зустріч із нами 09 червня 2017 року Голоколенцев В.І. привіз на власному транспорті, і активно захищає.
Але сміливості вочевидь депутату забракло.
На сесію він не з’явився. І по при те, що є офіційно безробітною особою, знайшов для себе більш важливіше заняття, ніж участь у сесії.
Дивовижно, але проти виступу нас на сесії виступив директор Полезнеської ЗОШ І-ІІІ ст, член політичної партії «Опозиційний блок» — Вишняков Михайло Сергійович. Людина, що очолює педагогічний колектив, яка навчає дітей, діяла не просто не професійно, а неадекватно. Підскакував…Вигукував…Тикав…Схоже у чоловіка проблеми із психікою. Серйозні.
Саме Вишняков М.С. в істериці запропонував негайно закрити сесію до того, як ми мали намір вийти до трибуни. Але, не піддавшись нервостенії, у сесійній залі залишилися усі присутні депутати. Представникам громади було цікаво, із якими питаннями ми завітали.
Поведінка Вишнякова М.С., Голоколенцева В.І. та їм подібних є абсолютно само ідентифікуючою. Вони самі визначають себе як особи тіньової системи роботи. Для них публічність — гільятина. Оприлюднення їх діяльності — це явка із повинною (за КПК 1960 року).


Однак підняті нами питання не так стосувалися персоналій, до яких з’явився Почекун, а питань, які потрібно негайно вирішити.
1. Питання захисту права на землю сільськогосподарського призначення.Недопущення тіньового ринку землі.
2. Питання захисту від числених кримінальних правопорушень, на кшталт можливого вбивства керівника відділу по роботі із правоохоронними органами Великомихайлівської РДА.
3. Унеможливлення контрабандних потоків через смт Велика Михайлівка.

Ми і надалі будемо складати товариство Почекуну, та шукати боягузливих воїнів соціальних мереж- за сумісництвом «рєшал» і депутатів.
Адже лише наша із вами активність є для них мотивацією подальшої поведінки.
Наступного разу привеземо ковдри Насірова.

Предыдущая статья: Следующая статья:
На ту же тему
Поделитесь своим мнением

Пожалуйста, зарегистрируйтесь, чтобы комментировать.

"За всю Одессу!" © 2017 ·   Войти   · Тема сайта и техподдержка от GoodwinPress Наверх