Акція проти кремлівського агента — «Україна без Медведчука»!

акція «Україна без Медведчука»

акція «Україна без Медведчука»

Український жіночий легіон проти кремлівської агентури
Уперше в історії України проти російської агентури, задіяної в Україні, без остраху і перестороги, вийшли українські жінки.
Подія, звісно, знакова. М’яко кажучи — не тривіальна. Такого ще не було.

акція «Україна без Медведчука»

акція «Україна без Медведчука»

У таких випадках для спецслужб інтервента це означає повний провал конспірації — з одного боку, та унеможливлення роботи через агента-з іншого.
Феномен Віктора Медведчука як штатного офіцера ФСБ РФ полягає не лише у тому, що після оприлюднення його досьє як кремлівського агента, він залишається живим і на свободі, але і ще в тому, що офіційний Кремль за його допомогою продовжує надиктовувати свої умови під час переговорів із Україною.
При цьому офіційного статусу Медведчук в переговорах не має.
Виступає виключно як фізична особа, за персональним дорученням Петра Порошенка. Це принцип роботи агентурної розвідки: діяти під прикриттям легальних установ.
Звичайно, що самого доручення Президента про надання повноважень Медведчуку ми не побачимо. Поки що. Однак згодом, Гаагський трибунал, переконана, дійде і до цього питання.
Беззаперечним є лише той факт, що після зустрічі Норманської четвірки у Мінську, єдиною людиною в Україні, яка прийняла вимогу сторони – агресора про участь в переговорах Медведчука міг бути лише Верховний головнокомандуючий.
Може хтось скаже, що Порошенка «притисли». Відповім. Ну звісно, що «притисли». Але далеко не державними інтересами. А, швидше, Ліпецькою фабрикою, що є «окрасою в короні «Рошену». Принаймні, якби не бізнес Президента в Росії, формат розмови на чотирьох, як і тон цієї розмови Росії, звісно ж був би набагато спокійнішим.
Але, сталося як сталося.
Президент допустив Медведчука до торгів з Росією. При цьому торгів не тільки власністю, територіями, але і людьми.
Ось, бодай, обмін військовополоненими, що відбувається за участі Медведчука.
В усі часи такий обмін-це виключна компетенція спеціальних служб. Якщо Віктор Медведчук не має статусу працівника спеціальної служби, то усі його дії мовою кримінального права можна кваліфікувати як самоправство.
Україні варто було б попрацювати в напрямку формування правових засад забезпечення дотримання прав військовополонених, а також втілення розробленої правової бази у міждержавну практику війн, пошукати єдиний знаменник, прийнятний для всіх учасників збройного конфлікту та зведення до мінімуму можливостей його порушити. Це нам потрібно не лише сьогодні, але і на майбутнє. Для унеможливлення повторення помилок.
Громадський рух «За всю Одесу!» підтримав ініціативу правнуки полковника УНА Михайла Крата — Ірми Крат про проведення акції «Україна без Медведчука», що відбулася 8 березня 2017 року під стінами СБУ України (м. Київ, вул. Володимирська, б.33).

правозахисник Неоніла Ткаченко акція «Україна без Медведчука»

правозахисник Неоніла Ткаченко акція «Україна без Медведчука»

Такою була наша воля. Воля тих жінок, яких я знаю, і які входять до нашого громадського руху. Таким було рішення наших чоловіків, що 8 березня 2017 року дозволили нам відбутися як контр силі агентури Кремля.

акція «Україна без Медведчука»

акція «Україна без Медведчука»

Для мене особисто гостро стоїть запитання: чому Віктор Медведчук не поповнює «обмінний фонд» СБУ, а допускається до цього процесу як розпорядник цього фонду? Якщо ціль цієї спецслужби, якою вона виправдовує перебування Медведчука на свободі-ефективний обмін військово полоненими, то кремлівський агент рівня Медведчука – непереоціненний обмінний «матеріал». Тому аргумент про те, що він потрібен для обміну – м’яко, кажучи, не переконливий.
Думаю, що питання абсолютно в іншій площині.
Криміналізація ФСБ РФ — очевидна. Мафіозні клани в спец органі пустили свої метастази не лише на внутрішню, але і на зовнішню політику Росії.
Медведчук — смотрящий Кремля за Україною. Смотрящий не в юридичному, а в економічному аспекті. За стан роботи в Україні російських бізнес-кланів Медведчук відповідає перед Путіним, і усіма тими силами, які утримують його при владі.

кумовья Путин и Медведчук

кумовья Путин и Медведчук

Провал Медведчука у цій ролі — крах імперії Путіна в Україні. Альтернативи Медведчуку для Путіна немає Його просто ніким тут замінити. Тому мішень Українського жіночного легіону обрана правильно.
З огляду на її близькість, в неї не вважає потрібним влучити лише або сліпий, або ворог України.
Проведена акція «Україна без Медведчука» для світу, розвідувальних і контррозвідувальних органів інших країн означає лише одне: страх перед кремлівською агентурою в Україні подолано.
Відлік до перемоги України у визвольній війні без Медведчука піде на години.

Неоніла Ткаченко правозахисник громадського руху «За всю Одесу!»

акція «Україна без Медведчука»

акція «Україна без Медведчука»

акція «Україна без Медведчука»

акція «Україна без Медведчука»

На ту же тему
Поделитесь своим мнением

Пожалуйста, зарегистрируйтесь, чтобы комментировать.

"За всю Одессу!" © 2017 ·   Войти   · Тема сайта и техподдержка от GoodwinPress Наверх