Той хто зруйнував «руський мир» в українській Одесі.

Той хто зруйнував «руський мир» в українській Одесі.

Сергей Ходияк

Сергей Ходияк

Знайомтесь, хто ще не знає.
Це — Сергій Ходіяк.

Йому 35 років. Він — кілієць. Із тієї частини Одещини, що бере свій початок із часів Великої Еллади, хоча офіційною датою заснування міста Кілія є 862 рік.
Кілійці — це особливі одесити. Їм властивий неймовірно гарячий темперамент, жадоба справедливості та свободи. Вони ніколи не беруть чужого, тому не войовничі, не нападники. Але якщо хтось, не дай Боже, посягне на їхнє — кілійці перетворюються чи то на турків, чи на османів, чи на візантійців, і дають таку відсіч, про яку ніхто і не здогадується. Не дарма Ізмаїл, що поблизу Кілії, ніхто ніколи так і не взяв.
Та то — давня історія. В Росії її не вчать.

благодарность одесситов за предотвращение "донецкого сценария"

благодарность одесситов за предотвращение «донецкого сценария»

Гомадський рух «За всю Одесу!» розповідає нову. Сучасну.
Сергій Ходіяк – учасник подій 2 травня 2014 року в Одесі. Саме таким як він, лицемірно дякував Петро Порошенко під час святкування дня Незалежності в Одесі за те, що зупинили рашистський сепаратиський путч.
Устами, як то кажуть, дякував, а руками одягав кайдани.

16 квітня 2015 року старший прокурор відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України, радник юстиції Ігор Васильович Грицюк «по — прокурорськи» подякував від імені Президента Сергію Ходіяку за порятунок Одеси та півдня України: обвинувальним актом в особливо тяжких злочинах. Виявляється, Україно, що 2 травня 2014 року мовою Генеральної прокуратури України відбулася не спроба державного перевороту, на кшталт тієї, що успішно реалізована на Сході, а «масові заворушення, що призвели до смерті людей»!
Відчуваєте різницю: не війна, а АТО, не заколот, а «масові заворушення». Ось такі от визначення і оцінка реальності.
Не має слів! Одеса волає: а що ж ви, сUки, робили, коли із георгіївськими стрічками і червоними тряпками ГРУшники РФ на Куликовому полі закликали до Одеси війська РФ? Один із «героїв» Антимайдану — мер Одеси, що ще вчора стояв на «марківській» сцені і обіймах транспоратнів із Путіним? Тоді не було масових заворушень? Закликів до повалення державності і «злучики» із Росією?! Тоді ж якраз вони і були.

Але не про це, зараз.
Про Ходіяка. Окрім участі в масових заворушеннях, Сергію інкримінують особливо тяжкі злочини: вбивство, закінчений замах на вбивство, та посягання на працівника правоохоронного органу. Дивина…Але при таких тяжких обвинуваченнях, що передбачають по життєвий термін ув’язнення, немає навіть, бодай непрямих доказів вини. Прокуратура стверджує, що вбитий, який ідентифікував себе як представник «Антимайдану» Лосінський Є. Л., помер не 2 травня 2014 року, і навіть на 5. А лише 11 травня 2014 року, внаслідок некрозу (загноїння) лівої частини печінки в лікарні.
Перше запитання прокурорам: чому в обвинувальному акті не вказано місце смерті «потерпілого»? Чому не зазначено про те, яким чином загноїння « печінки» від вогнепальних поранень відбулося в лікарні? Чому? …
Друге запитання прокурорам: де зброя, із якої мало місце поранення сепаратиста — мисливська рушниця, із якого ніби то було «вбито» Лосінського Є.Л. Останній, до речі, ходив по Одесі 2 травня 2014 року у епіцентрі збройного протистояння із георгієвською стрічкою на очах у міліції? У якості кого: «заколотника» чи патріота? Де знаряддя вбивства? І яке відношення до неї має Ходіяк?
Третє запитання прокурорам: у чому полягав службовий обов’язок іншого «потерпілого» — працівника міліції Умріхіна Є.Б., що, будучи в строю міліцейських, стояв, озброєний до зубів, обличчям до проукраїнських одеситів, і спиною до сепаратистів із георгіївськими стрічками. При цьому отримав поранення із «задньої пахвової лінії»? Може не до тих стояв спиною? Може не варто було б до «заколотників» спиною стояти?
Запитання…Запитання …Запитання…
Читаємо «обвинувальні акти». Маємо юридичну освіту, мізки, достатньо думаючі голови і просто дивуємося, «прокурори»: ви за кого нас маєте?
Невже ви і дійсно вважаєте, що із такими «обвинувальними актами» щодо таких серйозних подій та наших побратимів можна, бодай, виходити із кабінетів у суди?
Якщо це так, то ви геть не знаєте Одесу!
Ми вимагаємо особистої участі у судових засіданнях щодо Сергія Ходіяка старшого прокурора відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України, радника юстиції Ігоря Васильовича Грицюка!
Переконайте нас, шановний, що захищати територіальну цілісність держави — це злочин, а не обов’язок. Що сепаратисти із георгіївськими стрічками, і зрадники в міліцейській формі та шевронах — об’єкти Вашого захисту, а не кримінального переслідування!
Що Президент, який дякує, Вашими руками насправді веде до буцегарень на служіння Українській Державності!
Одесу ще ніхто в цьому не переконав.

Громадський правозахисний рух «За всю Одесу!»

Сергей Ходияк

Сергей Ходияк

Сергей Ходияк

Сергей Ходияк

На ту же тему
Поделитесь своим мнением

Пожалуйста, зарегистрируйтесь, чтобы комментировать.

"За всю Одессу!" © 2016 ·   Войти   · Тема сайта и техподдержка от GoodwinPress Наверх