Починається відродження культурної спадщини Одеси.

Нажаль, вимушена констатувати, що підготовлена мною і подана від імені мешканців кварталу Русова позовна заява, яка з такимим потугами прийнята до розгляду Приморським судом м. Одеса в особі адекватного судді Бойчук, була сьогодні розкритикована Ганною Богдалі.

суддя Бойчук

суддя Бойчук

З поміж іншого, Ганна звинуватила мене у змові з Тарпаном. При цьому у процесі заявила клопотання про залучення у справу ЖСК «Портофранківський», який до руйнування пам’яток архітектури не має жодного відношення, і позовні вимоги по якого не пред’являлися.

З таких обставин, я вимушена вийти зі страви за участі Богдалі, і ініціювати окреме провадження. Основні постулати в процесі, де виступатиму представником власників квартир наступні:
1. Матеріальну цивільно-правову відповідальність за поновлення кварталу Русова має виключно Тарпан, та похідні від нього комерційні структури (варіації по типу — «Должен деньги отдавать город» не пройдуть).
2. Інтриганства в процесі, як і витівки образами мене як представника, судді, що жадає розібратися в справі, за моєї участі не буде.
3. Кінечна мета процессу — реальне відновлення кварталу, а не на папері шляхом винесення рішення відносно відповідача — Одеської міської ради, яка з огляду на відсутність коштів у наших дирявих кишенях, за рахунок бюджету ніколи його не поновить.
Ми і на далі будемо іти саме цим шляхом. Дякую усім, хто підтримує.
Символічно, що вдень міста Одеса. Такий складний процес розпочато. Особливо важливим, що ініційоване провадження підтримають справжні одесити, і закохані в місто одесити!

правозахисник Неоніла Ткаченко

На ту же тему
Поделитесь своим мнением

Пожалуйста, зарегистрируйтесь, чтобы комментировать.

"За всю Одессу!" © 2016 ·   Войти   · Тема сайта и техподдержка от GoodwinPress Наверх