Звернення територіальної громади смт Чернівці до керівництва держави та місцевого самоврядування вінничини!

На цьому клапитуку землі, поряд із людськими будинками, депутат облради хоче побудувати для себе новий бізнес- АГЗС

На цьому клапитуку землі, поряд із людськими будинками, депутат облради хоче побудувати для себе новий бізнес- АГЗС

Президенту України
Порошенко Петру Олексійовичу
01220, м. Київ, вул. Банкова, б.11
e-mail: [email protected]

Голові Вінницької обласної ради
Олійнику Анатолію Дмитровичу
21100, м. Вінниця, вул. Соборна, б.70
e-mail: [email protected]

Голові Вінницької обласної
державної адміністрації
Коровію Валерію Вікторовичу
21100, м. Вінниця, вул. Соборна, б.70
e-mail: [email protected]

Голові Чернівецької районної ради Вінницької області
Мельничуку Василю Миколайовичу
24100, Вінницька обл., смт Чернівці,
вул. Леніна, 35
e-mail: [email protected]

Звернення чернівчан Вінницької області
до керівництва держави і регіону
з питання незаконного будівництва
в зоні житлових приватних будинків
автомобільної газо заправної станції

Ми, жителі вулиць Миру, Кірова  смт Чернівці Вінницької області та інших прилеглих вулиць  висловлюємо Президенту України, голові Вінницької обласної державної адміністрації, Вінницької обласної ради , Чернівецької районної державної адміністрації Вінницької області, та голові Чернівецької районної ради Вінницької області своє велике занепокоєння внаслідок отриманої інформації щодо будівництва поблизу наших будинків автомобільної газозаправної станції.

На цьому клапитуку землі, поряд із людськими будинками, депутат облради хоче побудувати для себе новий бізнес- АГЗС

На цьому клапитуку землі, поряд із людськими будинками, депутат облради хоче побудувати для себе новий бізнес- АГЗС

Наша турбота поглиблюється тим, що забудовниками і власниками вказаного об’єкту виступатимуть особи, що є членами представницьких органів — суб’єктами вчинення корупційних правопорушень, і належать до числа депутатів Вінницької обласної ради (Бень Віталій Вікторович, депутат від Блоку Петра Порошенка «Солідарність», і директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Комінтерн- ВВ» ), депутатів Чернівецької районної ради Вінницької області, Чернівецької сільської ради Вінницької області, що , пов’язуючи свою представницьку діяльність і бізнес, внаслідок лобіювання «потрібних» рішень органів місцевого самоврядування, заволодівають землями та власністю територіальної громади смт Чернівці.

Це свавілля не проходить обабіч нашого сільського мікрорайону смт Чернівці, що має народну назву Павлівка. Нещодавно ми отримали інформацію про те, що рішенням органів місцевого самоврядування, виділено земельну ділянку, що менш ніж на 5 м межує із нашими будинками та землями прибудинкового користування для садівництва і вирощування городини під будівництво АГЗС. Дане рішення із нами, як членами територіальної громади, власниками будинків, ніяк не погоджувалось, та громадських слуханнях не обговорювалось, внаслідок чого є незаконним, відповідно до ст. 3 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», так як порушує право на участь в місцевому самоврядуванні.
Відповідно до п. 2.1.4 Інструкції щодо вимог пожежної безпеки під час проектування автозаправних станцій, затвердженої наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 6 грудня 2005 року N 376, мінімальні відстані між технологічним обладнанням, об’єктами АЗС та від АЗС (крім АЗС рідкого моторного палива) до об’єктів, розташованих поза АЗС, визначаються відповідно до вимог цього пункту та наведені в додатку до Інструкції, і складають 100 м.
Мінімальні відстані від АЗС рідкого моторного палива до об’єктів, розташованих поза територією цих АЗС, визначаються відповідно до табл. 7.9*, додатка 8.3 ДБН 360-92** «Містобудування. Планування та забудова міських і сільських поселень», та в даному випадку грубо порушуються.
Мінімальні відстані від АЗС (крім АЗС рідкого моторного палива) до об’єктів, розташованих поза територією АЗС, вимірюються від найближчого з вибухопожежонебезпечних пристроїв та джерел забруднення споруд АЗС (стін наземних резервуарів палива та корпусів ПРК, технологічних колодязів, дихальних пристроїв підземних резервуарів, витяжних вентиляційних шахт аварійних резервуарів і очисних споруд, вузла зливання палива в резервуари) до: зовнішніх стін житлових, громадських, виробничих і складських будинків; меж ділянок садибних, дачних та садівницьких будинків, дитячих дошкільних установ, загальноосвітніх шкіл, лікувально-профілактичних установ із стаціонаром, санаторіїв, санаторіїв-профілакторіїв, будинків-інтернатів загального та спеціального типів, закладів відпочинку, фізкультурно-спортивних та фізкультурно-оздоровчих комплексів, а також майданчиків для ігор, занять фізкультурою та спортом, відпочинку населення, місць масового перебування людей.
Мінімальні відстані між технологічним обладнанням, будинками та спорудами, які розташовані на території АЗС, вимірюють від стінок технологічного обладнання, зовнішніх стін будинків або споруд. Дозволяється відстані між підземними і наземними резервуарами зберігання палива на території АЗС вимірювати від стінок наземних резервуарів до дихальних пристроїв підземних резервуарів.
З огляду на отриману нами інформацію про будівництво АГЗС, та реальне розміщення запланованого об’єкту в недопустимій безпосередній близькості до наших будинків, на території зеленої зони, заявляємо, про свій рішучий громадсько-політичний протест, усвідомлюючи, що отруйні газові сполуки будуть потрапляти до наших осель і легень, зводячи нас зі світу. Комусь це заробіток, депутатам — хабар, «злодіям в законі» — купівля у майбутньому нових депутатських мандатів, залученим у кримінальні схеми незаконного збагачення — грошовий ресурс утримання бандформувань із депутатськими значками.

Форму і спосіб боротьби за свої права ми оберемо масштабну, яка стане посібником для територіальних громад району у боротьбі громадян — виборців за свої порушені права.

Крадіжка у простих людей обіцяного життя по- новому, просягання на приватну власність і екологічну безпеку , посягання на здоров’я і людські життя, обернуться для основних ділків – ініціаторів будівництва АГЗС у районі біля наших будинків , в кращому випадку, буцегарнею.

Але це у безальтернативному майбутньому.

Сьогодні багато у Чернівецькому районі Вінницької області депутатів хворіють раком сумління -хворобою патологічною та невиліковною, пускаючою метастази на тих, хто не має від них  імунітету.
Дозволимо собі пораду: терміно знайдійть ліки для швидкого одужання, інакше, ми обезкровимо банду у свій спосіб.

Ми готові до безперцидентного об’єднання в боротьбі за свої права, за порятунок своїх життів, життів своїх дітей, та онуків.

Час настав !!!

Наші вимоги до влади:

Документальна та публічна відповідь підписанту цього листа – територіальній громаді смт Чернівці, хто надавав та підписував дозвільні документи на «газову бомбу» поблизу наших приватних будинків.

Вимагаємо негайного скасування злочинного рішення селищної ради щодо забудови смерті – АГЗС в житловій та зеленій зонах у спосіб та порядку, передбачених чинним законодавством України.

.Вимагаємо звіт перед виборцями персонально, що зроблено для них за збіглий термін обрання,  окрім пограбування, «відкатів», хабарництва і залякувань про звільнення з роботи за непокірність.

Вимагаємо звіту, який відображає роботу обраних народом на покращення рівня життя смт Чернівці Вінницької області, фінансову звітність, розподіл коштів, проекти які мають реалізуватись у найближчий час та у перспективі.

Ми вас найняли на роботу, за що ви отримуєте систематично, вчасно заробітну платню з бюджетів відповідних рівнів. Найняли із завданням служити людям, захищати їхні права та свободи, дбати за здоров’я. Натомість представники провладної політичної партії застосовують вбивчий механізм уповільненої дії своїх роботодавців.

Через невиконання наших вимог, ми ініціюємо схід села, де вимагатимемо пояснень щодо ініціаторів забудови «газової бомби», осіб що підтримували дану ініціативу, та осіб, що погоджували відповідні документи.   

У випадку ігнорування нашого звернення та бездіяльності, продовження свавілля у реалізації отруйного проекту, залишаємо за собою право пікетуваня місцевих та регіональних органів влади, уповноважених на забезпечення законності в Вінницькій області.

В очікуванні рішучих дій,
територіальна громада смт Чернівці.

На цьому клапитуку землі, поряд із людськими будинками, депутат облради хоче побудувати для себе новий бізнес- АГЗС

На цьому клапитуку землі, поряд із людськими будинками, депутат облради хоче побудувати для себе новий бізнес- АГЗС

На ту же тему
Поделитесь своим мнением

Пожалуйста, зарегистрируйтесь, чтобы комментировать.

"За всю Одессу!" © 2016 ·   Войти   · Тема сайта и техподдержка от GoodwinPress Наверх