Звернення правозахисника Неоніли Ткаченко до прокурора Одеської області Олега Жученко.

прокурор Одеської області Олег Жученко

прокурор Одеської області Олег Жученко

правозахисник Неоніла Ткаченко

правозахисник Неоніла Ткаченко

Прокурор Одеської області Олег Жученко!
Ви, як член команди реформаторів, що прийшли до влади внаслідок Революції Гідності, маєте нахабство продовжувати практику фальсифікацій кримінальних проваджень проти активістів, що є викривачами корупційних правопорушень Ваших підлеглих. Так, член організованого злочинного угрупування , приналежний до армянської групи, Артур Саркісян, син коменданта одного із гуртожитків юридичної академії, що ще вчора без остраху і перестороги особисто приїздив до помешкання Олександра Лапчика, і, в присутності його доньки, наносив йому тілесні ушкодження, внаслідок шизофринічно спотвореної уяви Ваших підлеглих, за дивними метаморфозами, в макулатурі погоджених Вами кримінальних проваджень перетворюється не на обвинуваченого, а на потерпілого.

Прокурор Юлія Дзеркаль, за участю якої реалізовано через спеціалізовані магазини продаж конфіскату шкір галантереї, вкраденої у підприємця Олександра Лапчика, із розряду потенційних злочинців, масштаб діяльності і апетити яких в рази перевищує їх досвід роботи, також стає «потерпілою».Слідча Олена Бітянова, що на очах у медперсоналу Біляївської районної лікарні, у змові зі своїм керівником Володимиром Андрієшиним, особисто вчиняла тортури над госпіталізованим Олександром Лапчиком, через її роздратування, із числа злочинців спеіально віднесена Вашою прокуратурою до числа «потерпілих» від громадських активістів.
У мене до Вас пряме запитання: у якій системі координат Ви перебуваєте? Невже Ви і справді вважаєте, що організувавши і зреалізувавши терор проти нас, Ви зупинете процеси очищення прокуратури і слідства від таких «потерпілих»? Ви наівна людина. Запевняю Вас, що дуже скоро таких «потеріпих» Ви вже не зможете захистити своїм корупційним покровительством, внаслідок кругової поруки. І найголовніше: перед тим, як постати перед відповідальністю ними ж пограбованих, Ваші підшефні, по принципу «зло пожирає само себе» в першу чергу проковтнуть Вас самого. Проковтнуть, як шакалята, не поперхнувшись.

Неоніла Ткаченко
18 07 2016р.

На ту же тему
Поделитесь своим мнением

Пожалуйста, зарегистрируйтесь, чтобы комментировать.

"За всю Одессу!" © 2016 ·   Войти   · Тема сайта и техподдержка от GoodwinPress Наверх